Ik ben Inge van de Pol, geboren en opgegroeid in Teeffelen, een mooi klein dorpje aan de Maas in Noord-Brabant. Inmiddels woon ik, na wat omzwervingen, in het nabijgelegen en eveneens prachtige Lithoijen.

Het begin
Na mijn middelbare school ging ik Nederlands recht studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik werd na die studie aangenomen als jurist bij de Stichting Rechtsbijstand, onderdeel van verzekeringsmaatschappij Interpolis (nu Achmea). Het analyseren van vraagstukken en het contact met mensen waren het leukste aan mijn werk. Ik werd gelukkig als ik zowel mijn eigen klant als de tegenpartij blij kon maken. Maar er bleef iets knagen. Ik hield niet van de geschillen en daardoor paste het werk gewoon niet goed bij me.

Interpolis bleek gelukkig een mooi voorbeeld van een werkgever die weet dat kwaliteiten, talenten en ambities belangrijker zijn dan het juiste diploma. Ik kreeg de kans en het vertrouwen om aan de slag te gaan als intern adviseur voor het opleiden van medewerkers van de Rabobank, het verkoopkanaal van Interpolis. Ook al had dat werk helemaal niets met mijn juridische achtergrond te maken.

Dat vertrouwen van Interpolis heeft mij als professional sterk gevormd. Ik kreeg een kans op een nieuwe loopbaan. Ook zag ik hoe de visie van Interpolis ervoor zorgde dat het bedrijf een hoge waardering van medewerkers, maar ook van klanten kreeg. En dat leverde weer goede financiële resultaten op.

Meer ervaring
Na die mooie start heb ik onder andere bij de Rabobank, de Efteling, de Nationale Politie en in de zorg (tijdelijke) functies gehad waarbij het ontwikkelen van de talenten en kwaliteiten van medewerkers centraal stond.

Al die organisaties verschilden sterk. Niet alleen in hun product of dienst, maar ook in het personeelsbeleid. Het gaf me een breed inzicht, waar ik tot op de dag van vandaag profijt van heb. Door wat ik heb gezien ben ik overtuigd geraakt van het belang van investeren in de ontwikkeling van medewerkers in combinatie met werkgeluk en vitaliteit. De organisatie die deze drie punten weet te optimaliseren heeft zijn zaakjes op orde. Ze zijn het meest innovatief, toekomstbestending, aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers en uiteindelijk ook het meest winstgevend.

Interpolis werkte met de drie V’s: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Die drie V’s hebben mijn karakter gevormd. Ik draag ze nog altijd mee in mijn intrinsieke motivatie. Oud-collega’s en klanten waarderen dat ik werk vanuit vertrouwen, ruimte geef en in staat ben om de kwaliteiten van de ander te zien en te erkennen. Ze geven aan dat ik sterk ben in verbinden. Ik werk doelmatig en wil in samenwerking een resultaat bereiken.

Bureau Aan het water
Na een lange zoektocht naar waar ik blij van word, besloot ik in de zomer van 2017 dat ik mijn kennis en ervaring wil inzetten voor meerdere ondernemers en individuele klanten en niet meer voor één specifieke werkgever. Dat doe ik als adviseur of sparringpartner op het vlak van (talent)ontwikkeling, vitaliteit en werkgeluk of als trainer of integraal leefstijlcoach voor jou als individu of voor jouw werknemers.

Dus startte ik met Bureau Aan het water. Een naam die precies past bij mijn woning en werkplek: een modern, inspirerend en uniek duurzaam gebouwd huis aan de Maas dat de afgelopen jaren een groot passieproject van mijn vriend en mij is geweest. Maar de naam slaat ook op de voortdurende beweging van water, dat altijd voort blijft gaan, soms kabbelend, soms snel stromend. Mijn doel is om mensen hun passie te laten ontdekken en te laten volgen zodat ze, net als het water, in staat zijn mee te blijven bewegen met veranderingen om hen heen.


Nieuwsgierig?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Kijk dan eerst even verder op mijn website, of bel me meteen op telefoonnummer 06-5586 6875. Mailen kan natuurlijk ook. Je kunt me bereiken via het contactformulier of stuur me een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ik zal binnen 48 uur reageren.

Wil je meer weten over mijn eerdere werkgevers en opdrachtgevers, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.
Wie weet tot binnenkort!

Maak een afspraak
Maak een afspraak 06 - 55 86 68 75
Stuur een bericht
Stuur een berichtinge@bureauaanhetwater.nl