Jouw adviseur

Mijn klanten zijn bijvoorbeeld ondernemers die enkele jaren geleden vol enthousiasme hun bedrijf zijn gestart. En dan is het moment daar……je bent de afgelopen jaren gegroeid en inmiddels heb je al aardig wat personeelsleden.

Je doet op dit moment nog steeds alles zelf. Eigenlijk wil je vooral bezig zijn met het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten en met het bedenken van nieuwe producten of diensten. Maar nu ben je naast deze dingen ook nog verantwoordelijk voor alles rondom het personeel, boekhouding, bedrijfsprocessen etc. Meestal niet de dingen waarvoor je bent opgeleid, ook niet altijd de dingen die je echt leuk vind. Maar ze zijn wel noodzakelijk om je bedrijf verder te laten groeien. Zo hoor en lees je de laatste jaren steeds vaker over de verantwoordelijkheid van jou als werkgever voor “duurzame inzetbaarheid van je medewerkers”. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? 

Nu je steeds meer mensen in dienst hebt, zou je graag wat vaker ondersteuning hebben. Zo kun jij je weer richten op dat waar je waarschijnlijk ooit ondernemer voor bent geworden en hoef je je ook niet druk te maken over het feit dat het best moeilijk is overal van op te hoogte te zijn, Je kunt  je weer vooral bezig houden met de leuke dingen van het ondernemen! En wie weet houd je zo ook nog wat extra vrije tijd over, zodat je weer eens tijd hebt om te gaan sporten of af te spreken met je vrienden. 

Dat klinkt goed! Maar je hebt niet zoveel werk op deze deelgebieden dat je iemand in vaste dienst kunt of wilt nemen. Graag help ik je door je te ontlasten op het gebied van vraagstukken op het gebied van je personeel.

Mijn ondersteuning kan variëren van enkele uren per maand tot meerdere dagen per week. Graag kijk ik samen met jou wat past bij jouw wensen.

Heb je wel al een officemanager of HR-adviseur in dienst, of zelfs een hele HR(D)-afdeling, maar kun je extra ondersteuning gebruiken voor bepaalde projecten of voor tijdelijke vervanging van een collega? Ook dan ben ik je graag van dienst.

Mijn klanten zijn ondernemers die geloven dat gezonde, vitale, gelukkige medewerkers, een optimale bijdrage leveren aan het rendement en voortbestaan van hun onderneming. Zeker wanneer het lukt om ervoor te zorgen dat deze medewerkers hun kennis en kwaliteiten ook echt voor jouw bedrijf inzetten.

Wil je meer weten over hoe ik jou en je onderneming van dienst kan zijn? Lees dan verder onder “Mijn aanpak”. Of bel me op telefoonnummer 06-5586 6875 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik zal binnen 48 uur contact opnemen om een afspraak te maken.  

Maak een afspraak
Maak een afspraak 06 - 55 86 68 75
Stuur een bericht
Stuur een berichtinge@bureauaanhetwater.nl
Bezoekadres
Bezoekadres Lithoijensedijk 34, Lithoijen