Jouw adviseur

Mijn klanten zijn ondernemers die geloven dat gezonde, vitale en gelukkige medewerkers cruciaal zijn voor het rendement en het voortbestaan van hun onderneming. Ze zien hoe belangrijk het is dat iedereen in de organisatie zijn kennis en kwaliteit ten volle benut.

Het gaat bijvoorbeeld om ondernemers die ooit vol enthousiasme een bedrijf zijn gestart. Ze zijn gegroeid en hebben personeel, maar doen nog bijna alles zelf. Dus ook klussen waarvoor ze niet zijn opgeleid en die ze ook niet leuk vinden. Terwijl je als ondernemer eigenlijk vooral bezig wilt zijn met het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten of het bedenken van nieuwe producten of diensten.

Of om ondernemers die merken dat hun medewerkers moeite hebben om mee te kunnen in alle veranderingen waar de huidige tijd om vraagt. Ze willen daar graag iets aan doen.

Ik kan daarbij helpen. Wil je meer weten over hoe ik jou en je onderneming van dienst kan zijn, zodat jij je als ondernemer weer bezig kunt houden met de leuke kanten van het ondernemen? En je misschien zelfs weer wat tijd overhoudt om lekker te gaan sporten of af te spreken met vrienden.

Lees dan verder onder “Mijn aanpak”. Of bel me op telefoonnummer 06-5586 6875 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen. Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Ik zal binnen 48 uur contact opnemen om een afspraak te maken.

Maak een afspraak
Maak een afspraak 06 - 55 86 68 75
Stuur een bericht
Stuur een berichtinge@bureauaanhetwater.nl