Jouw coach

Herken jij jezelf of je medewerkers in één of meer van de volgende vragen?

   “Ik zou graag lekkerder in mijn vel zitten.”

   “Ik kan zo moeilijk nee zeggen! Terwijl ik dat soms wel zou willen doen.”

   “Ik wil graag meer rust in mijn hoofd.”

   “Ik wil graag leren mijn grenzen beter te bewaken.”

   “Ik zou graag meer energie hebben, ik voel me nu zo vaak moe.”

   “Ik vind mijn werk niet meer zo leuk, maar heb geen idee wat ik anders zou moeten gaan doen.”

   “Mijn familie, vrienden, collega’s maken zich zorgen om me.”

Dit zijn een paar voorbeelden van vragen waar ik, als Integraal leefstijl en vitaliteitscoach, samen met jou mee aan de slag kan gaan.


Doel van het coachtraject is dat je zelf het stuur van je leven en van een gezonde leefstijl in handen gaat nemen en dat je je (weer) fit en gezond gaat voelen.
Samen werken we aan de oorzaken van een disbalans in plaats van alleen symptomen/gevolgen ervan te bestrijden. Het is de bedoeling dat de verandering voor de rest van je leven is. Daarom ga jij vooral zelf het werk doen! Dat betekent dat ik je niet vertel hoe je iets moet gaan doen. Wat we dan wel gaan doen? Dat hangt af van de vragen waar jij aan wilt werken. 


Hoe en waar?

Samen gaan we in een aantal sessies (van ongeveer 1,5 uur) aan de slag. Voor onze eerste sessie vul je een integrale vitaliteitscheck en leefstijl en voedselanalyse in. Dit geeft mij en jou informatie over je leefstijl op dit moment en helpt jou en mij om te bepalen met welke vragen je vooral aan de slag wilt.

De afspraken die we hebben kunnen op verschillende plaatsen zijn. Mijn praktijk aan huis in Lithoijen, in een coachruimte in Oss, of buiten wandelend in de natuur. Samen kijken we wat jij fijn vindt. Dat kan trouwens ook afwisselen. Zodat je de ene keer gaat wandelen en de andere keer binnen bent.

Als coach help ik je op weg door veel vragen te stellen, je gedrag te spiegelen, samen oefeningen te doen die je helpen zelf je antwoorden te vinden. Soms is het ook fijn om tussen onze afspraken in huiswerk te maken. Zodat we tijdens de afspraak sneller de diepte in kunnen gaan.


Meer weten over mijn aanpak?

Wil je meer weten over mijn aanpak? Ik vertel je er graag persoonlijk meer over. Bel me (06-5586 6875),stuur me een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of stuur een bericht via het contactformulier. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Dan maak ik een afspraak met je om je er alles over te vertellen. Uiteraard kost dit eerste gesprek je niets.

Wil je eerst nog wat meer over mijn aanpak lezen? Lees dan dit document met meer informatie over het coachmodel van de Markacademy waar ik mee werk en hoe onze afspraken er uit kunnen zien.

Referenties

“Inge is oprecht geïnteresseerd in mij als persoon en in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze biedt een luisterend oor en geeft professionele feedback. Ik vind bij Inge een veilige omgeving waarin ik word gestimuleerd om me verder te ontwikkelen en uit te gaan van mijn eigen kracht.”
Margreth de Bonth, De Efteling

“Inge heb ik leren kennen als een eerlijk, betrokken en verbindend persoon. Haar sociale karakter in combinatie met haar strategische blik, zorgen ervoor dat projecten succesvol en passend zijn bij de situatie, organisatie en betrokken partijen. Ze werkt hard en heeft een luisterend oor. Ze geeft collega's en relaties de ruimte en stimuleert hen om die werkzaamheden te doen waarbij ze 'in hun kracht staan'. Daarin is ze zelf, voor mij, een inspirerend voorbeeld geweest.”
Nena Groothuis

Maak een afspraak
Maak een afspraak 06 - 55 86 68 75
Stuur een bericht
Stuur een berichtinge@bureauaanhetwater.nl
Bezoekadres
Bezoekadres Lithoijensedijk 34, Lithoijen