Life Changing Experience

Event/Workshop

Titel:
Life Changing Experience
Wanneer:
donderdag, 21 november 2019, 13:00 uur - 17:00 uur
Waar:
Van der Valk – De Cantharel - Apeldoorn
Categorie:
Event

Omschrijving


ONDERWERP

Persoonlijk leiderschap in turbulente tijden


LOCATIE

Van der Valk – De Cantharel
Van Golsteinlaan 20 
7339 GT Apeldoorn 

Ontvangst: 12.30 uur
Seminar: 13.00 – 16.00 uur
Borrel: 16.00 – 17.00 uur

Persoonlijk leiderschap in turbulente tijden

Als ondernemer of organisatie heb je volop uitdagingen waar het gaat om je personeel. We ervaren steeds meer problemen om (het juiste) personeel te vinden. De roep om hogere salarissen is hoog. Maar is dit wel de manier om de juiste mensen aan te trekken? En wat als je de medewerkers hebt binnengehaald voor je organisatie, hoe behoud je ze en hoe houd je ze optimaal inzetbaar??

Hoe vaak kom je in je dagelijkse praktijk niet tegen dat medewerkers op het werk vastlopen. Er wordt dan door zowel de organisatie als medewerker snel gedacht aan oplossingen voor de korte termijn. Een paar dagen rust, even alles thuis weer georganiseerd krijgen; en dan is het ‘opgelost’. Maar wordt daarmee de oorzaak aangepakt?

Joseph Oubelkas neemt ons op zeer inspirerende wijze mee in de kracht van authenticiteit, in persoonlijk leiderschap. Zijn persoonlijke ervaringen laten zien hoe je onder onvoorstelbare omstandigheden dicht bij jezelf kunt blijven, anderen kunt inspireren en doelen kunt bereiken die onmogelijk leken. Daarnaast nemen Henry Kamphuis van Edimar en Inge van de Pol van Bureau Aan het water je mee in hun visie op wat je als werkgever hierin voor je medewerkers kunt betekenen en hoe je de kern van het vastlopen in organisaties op een effectieve en zeer snelle manier preventief kan aanpakken.

ONZE DOELGROEP

Doelgroep van dit seminar is iedereen die zich bezighoudt met personeelsgerelateerde vraagstukken binnen organisaties. Ondernemers, leidinggevenden, HR-adviseurs, OR-leden en overige geïnteresseerden.

HET PROGRAMMA

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas

Joseph neemt ons op energieke wijze mee in zijn inspirerende levensverhaal. Als jonge, veelbelovende ondernemer wordt hij onschuldig toch veroordeeld en brengt hij bijna vijf jaar door in Marokkaanse gevangenissen. Zijn verhaal is een verhaal over persoonlijk leiderschap, omgaan met onvoorziene moeilijke omstandigheden, een verhaal over verbinden.

Daarbij leren zijn luisteraars veel over vragen als:
- Hoe motiveer ik mijzelf als de wereld om mij heen in elkaar valt?
- Wat vraagt het om in mijn waarden te blijven geloven als die dagelijks worden bedreigd: ‘Wie ben ik en waar sta ik voor?’
- Hoe geef ik de mensen om mij heen een teamgevoel en inspireer ik anderen?

 
 


Inge van de Pol (Bureau aan het Water)

Inge van de PolWerkgeluk vanuit werkgeversperspectief. Wat is werkgeluk nu eigenlijk? Waarom zou ik als organisatie investeren in het werkgeluk van mijn medewerkers? Wat levert het mij als organisatie op? Werkgeluk, een verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer, maar hoe dan?

Inge van de Pol is oprichtster van Bureau Aan het water. Na vele jaren in het bedrijfsleven als jurist en later als HR specialist in het ontwikkelen van medewerkers richtte zij in 2017 haar bedrijf Bureau Aan het water op. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van werkgeluk, vitaliteit en (talent) development en helpt organisaties om vanuit deze 3 pijlers een optimale werkomgeving te creëren waarin medewerkers kunnen floreren en zo een optimale bijdrage kunnen leveren aan de organisatie. Bij dit event zal zij de pijler werkgeluk centraal stellen.


Henry Kamphuis (Edimar)

Henry KamphuisHenry ontwikkelde BLD (Basis Life Design). Een unieke aanpak om mensen te begeleiden in het ontwikkelen van hun eigen kracht en authenticiteit en ze te verbinden met hun eigen gevoel. Dit alles op een intensieve manier in een kort tijdsbestek. Hij neemt je graag mee in de werking van en ervaringen met BLD. Wat maakt deze aanpak zo uniek en effectief en wat levert het de werkgever op?

Gedurende vele jaren als succesvol ondernemer te hebben gewerkt, volgde Henry Kamphuis voornamelijk zijn verstand en niet zijn hart. Nadat hij in 2011 letterlijk werd ‘stilgezet’ heeft hij radicaal het roer omgegooid en afscheid en afstand genomen van al het materialistische in zijn leven. Door zijn eigen unieke reis, en met inzichten van Albert Einstein, Charlie Chaplin, Confucius en Plato was het idee van BLD snel geboren. Henry laat jou tijdens dit event zien wat BLD zo uniek maakt.

Gezamenlijk gaan we in dialoog over onder andere leiderschap, het leiden van jezelf en van anderen. We koppelen het verhaal van Joseph aan onze eigen uitdagingen, zijn inspirerende verhaal sluit hij helemaal aan bij waar Edimar en Bureau Aan het water ieder op hun eigen manier voor staan en wat zij bij medewerkers en organisaties willen bereiken. We gaan vol positieve energie naar huis.

CONTACT

Heb je vragen over dit event?
Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

INVESTERING

De investering in dit seminar bedraagt € 125,00 exclusief BTW. Dit is inclusief koffie, thee, fris en afsluitende borrel.

Je ontvangt de factuur binnen 5 werkdagen na je inschrijving.

INSCHRIJVING

Via dit onderstaand formulier kun je je inschrijven voor het event. Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit event.

Op dit event zijn algemene voorwaarden van toepassing.

      


EEN GEZAMENLIJK INITIATIEF VAN:


Locatie

Locatie:
Van der Valk – De Cantharel  - Website
Straat:
Van Golsteinlaan 20
Postcode:
7339 GT
Plaats:
Apeldoorn
Land:
Netherlands